METRO EURO - Rreth Nesh !

Qellimi yne eshte per te ofruar zgjidhjet me te mira dhe per te ndertuar mardhenie te forta me klientet duke kuptuar , pershtatur dhe plotesuar kerkesat e tyre individuale.
Qellimi yne eshte qe te ofrojme cilesi te larte, komode dhe te sigurte te transportit te pasagjereve.Komoditeti i nje autobuzi tek ne, ju mundeson te perjetoni nje udhetimi komfort e cila arrihet nepermjet mirembajtjes se regullt te autobuzit per siguri dhe pasterti.Stafi yne eshte I perbere nga persona te trajnuar dhe te besueshem te cilet do tju ofrojne nje sherbim te paharueshem gjate udhetimit tuaj.

Sherbimet e ofruara
- Transporti ne destinacionet nderkombetare per linjat e regullta : ATHINE, SELANIK, KATERINI dhe STAMBOLL
- Transport per grupe turistike ne destinacione te ndryshme
- Rehati dhe kualitet maksimal
- Shofere dhe staf me pervoje , te besueshem dhe konfidenciale per udhetimin tuaj
- Fleksibilitet per te permbushur kerkesat tuaj dhe gjithome te gatshem per tju informuar
- Autobuzet e vendosur ne dispozicionin tuaj jane prodhim i viteve te fundit , me standarte te larta sigurie dhe komode. Secili autobuz i pajisur me televizore te personalizuar dhe kufje.
- Free WI-FI , mundesia e perdorimit te internetit gjate gjithe udhetimit tuaj, duke ju dhene mundesi te qendroni ne kontakt me miqte apo te afermit tuaj , per ti informuar apo per te ndare emocionet .

 

 


Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4) Bileta
Data Nisjes :
 
Data kthimit :
 
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
METRO EURO ALBANIA