METRO EURO - SHQIPERI - GREQI - TURQI  !

NGA SHQIPERI

TIRANE
DURRES
SUKTH
KAMEZ
KAVAJE
BERAT
FUSHEKRUJE
SHKODER
LAC
LEZHE
ELBASAN
CERIK
ROGOZHINE
LIBRAZHD
LUSHNJE
KUCOVE
FIER
PAJOVE
PEQIN
POGRADEC
PRENJAS
KORCE
BILISHT
 

NGA ATHINA

PIREA
ATHINE
KALKIDHA
SKIMATAR
LAMIA
LARISA
ELASONA
SERVIA
KOZAN
 

 

NGA SELANIKU

MOLLANJA
SELANIK
VERIA
KOSTUR
KOZAN
 

NGA KATERINI

KATERINI
EGINO
JANICA
ALEKSANDRI
EDESA
PTOLEMAIDHA
KOZAN
MAVROVUNI
SKIDRA
 

NGA STAMBOLLI

STAMBOLL
 

Nga TIRANA
Ne ATHINE
Orari i pare : 05:00
Orari i dyte : 09:00

Ne SELANIK
Orari i pare : 05:00
Orari i dyte : 08:00

Ne KATERINI
Orari i pare : 06:00
Sipas ores lokale.
Nga ATHINA
Ne TIRANE
Orari i pare : 13:00
Orari i dyte : 18:00

Sipas ores lokale

Nga SELANIK
Ne TIRANE
Orari i pare : 08:30
Orari i dyte : 20:30

Sipas ores lokale.

Nga KATERINI
Ne TIRANE
Orari i pare : 19:00
 

Sipas ores lokale.

 

Nga TIRANA
Ne STAMBOLL

Cdo te MERKURE
dhe te DIELE
Nisja nga TIRANA
Orari : 12:00

nga STAMBOLLI
ne TIRANE
Cdo te MARTE
dhe te PREMTE
Nisja nga Stambolli
Orari : 15:00
Sipas ores lokale.


Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4) Bileta
Data Nisjes :
 
Data kthimit :
 
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
METRO EURO ALBANIA