INFO : Levizja nga Shqiperia drejt Greqise, do te rifilloje duke filluar nga data 1 Korrik sipas nje protokolli te vecante te miratuar nga Qeveria Greke. Cdo shtetas qe deshiron te udhetoje, duhet te beje aplikimin per te udhetuar, duke plotesuar me te dhenat personale Protokollin e Mberritjes ne Greqi,
Sipas linkut: https://travel.gov.gr/#/form
Per me shume informacion, per aplikim ose rezervim kontaktoni :
AL: +355697221800, +355697874741 GR :+306988609580, +3069405141602.

METRO EURO : SHQIPERI - GREQI - TURQI 


Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4) Bileta
Data Nisjes :
 
Data kthimit :
 
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
METRO EURO ALBANIA